Svenska Spel
Almtuna IS

Medlemskap säsong 2017/2018

Publicerad: 2017-07-06 08:05

Nu har det aldrig varit enklare att bli medlem i Almtuna IS. Att vara medlem i Almtuna är det bästa sättet att stödja föreningen!

I ett steg mot att bli effektivare, och få en uppdaterad medlemsbas så ändrar vi nu process för medlemskap. Du kan välja mellan faktura eller att betala direkt vid registreringen. Oavsett om du varit medlem tidigare så måste du fylla i informationen på vår nya medlemskapportal.
 
Ditt medlemskort ser du digitalt i vår app någon vecka efter registreringen som du kan använda för att ta del av erbjudanden, kampanjer osv.

Medlemskapet gäller från 1:a maj 2017 - 30:e april 2018. Sista betaldatum för träningsaktiva är 1:a september 2017. Ungdomar under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att ansöka om medlemskap. Medlemskapet för familjer gäller för samtliga i hushållet som är skrivna på samma adress.

Här registrerar du dig som medlem.

Att vara medlem i Almtuna IS är obligatoriskt för alla tränande ungdomar. Medlemsavgiften innehåller en försäkring så ditt barn är försäkrat på isen. Medlemskapet innefattar också tillgång till rabatter i souvenirshopen och premierande vid evenemang som det är högt tryck på. Du kommer också få ett eget medlemskort som du visar upp i mobilen via vår app, enkelt och smidigt! Har du flera barn som tränar kan du även försäkra hela familjen där var och en får ett individuellt medlemskap och samtidigt spara pengar på det.

Har du frågor så kan du maila oss på [email protected]

 
Webbredaktionen
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB