Covidpass från 1 december

29 november 2021 09:40
Klubben

Från och med 1 december 2021 införs krav på Covidpass vid stötte evenemang inomhus i Sverige. Därför kommer du att behöva visa upp ett sådant vid våra hemmamatcher i Upplands Bilforum Arena från och med detta datum.


Om man inte använder sig av covidpass vid större evenemang inomhus så gäller vissa restriktioner för evenemanget. Därför kommer vi att använda oss av covidpass vid våra matcher i Upplands Bilforum Arena från och med 1 december mot Kristianstad - allt enligt de instruktioner som nu kommit gällande sammankomster inomhus med över 100 deltagare.

Ett Covidpass är ett intyg på att du antingen har vaccinerat dig mot Covid 19 eller har haft sjukdomen i närtid.

Covidpass eller vaccinationsbevis som det också kallas kan du som är vaccinerad enkelt ladda ner från covidbevis.se och antingen ha det i din mobil eller skriva ut det i pappersform. Man kan även kontakta E- hälsomyndighetens kundtjänst på 0771-766 200 för att få hjälp.

För att få tillträde till våra matcher i Upplands Bilforum Arena från och med 1 december 2021 och tills vidare så visar du upp covidpasset/vaccinationsbeviset och legitimerar dig med giltig legitimation för personalen i entrén. Detta gäller den som är 18 år eller äldre. Undantaget är personer som av medicinska skäl inte har kunnat ta vaccinet och som med läkarintyg och ID-handling kan styrka detta.

Kom i god tid till Upplands Bilforum Arena eftersom proceduren med kontroll av vaccinationsbevis kan skapa köer och fördröjningar.