Svenska Spel
Almtuna IS

Ny back in i laget

Publicerad: 2018-04-13 19:14

Idag har vi nöjet att kunna presentera ytterligare ett nyförvärv. Det handlar om en defensiv, fysisk och högerfattad back från en seriekonkurrent som ansluter till Almtuna. 

Backen Måns Hermansson -93 181 cm 84 kg och högerskytt är klar för spel i Almtuna. Måns har Tingsryd som moderklubb och har spelat där hela sin karriär – 2012/13 lånades han dock ut för spel i Nybro under fyra matcher. 24-årige Hermansson är en fysisk högerfattad back med fina defensiva kvaliteter. Han har Den gångna säsongen spelade han samtliga 52 seriematcher med Tingsryd och stod för 9 (2-7) poäng samt hade +12 i plus/minusstatistiken. Nu blir det alltså spel i Almtuna och kontraktet gäller till och med 18/19.
-Måns är en duktig defensiv back som har utvecklingspotential i det offensiva spelet under Marcus Ragnarssons ledning, säger sportchef Björn Danielsson och fortsätter:
-Han är tuff att möta och duktig i att få stopp på spelet, en bra karaktär som ger hundra procent i alla situationer och jag är glad att han har  valt att komma till oss då han förstärker vår trupp på ett bra sätt.


Varmt välkommen till Almtuna Måns Hermansson

 
Webbredaktionen
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB