Ny back in i laget

13 april 2018 19:14

Idag har vi nöjet att kunna presentera ytterligare ett nyförvärv. Det handlar om en defensiv, fysisk och högerfattad back från en seriekonkurrent som ansluter till Almtuna.


Backen Måns Hermansson -93 181 cm 84 kg och högerskytt är klar för spel i Almtuna. Måns har Tingsryd som moderklubb och har spelat där hela sin karriär – 2012/13 lånades han dock ut för spel i Nybro under fyra matcher. 24-årige Hermansson är en fysisk högerfattad back med fina defensiva kvaliteter. Han har Den gångna säsongen spelade han samtliga 52 seriematcher med Tingsryd och stod för 9 (2-7) poäng samt hade +12 i plus/minusstatistiken. Nu blir det alltså spel i Almtuna och kontraktet gäller till och med 18/19.
-Måns är en duktig defensiv back som har utvecklingspotential i det offensiva spelet under Marcus Ragnarssons ledning, säger sportchef Björn Danielsson och fortsätter:
-Han är tuff att möta och duktig i att få stopp på spelet, en bra karaktär som ger hundra procent i alla situationer och jag är glad att han har valt att komma till oss då han förstärker vår trupp på ett bra sätt.

Varmt välkommen till Almtuna Måns Hermansson