Svenska Spel
Almtuna IS

Sportrådet informerar

Publicerad: 2017-05-08 16:20

foto: Lars Nilsson / Pic-Agency

George Sörenssen
George har varit hos oss under en säsong, vi har nu tillsammans med spelaren och agenten kommit fram till ett gemensamt beslut att avsluta avtalet i förtid. George behöver istid för att utvecklas och den istiden kommer Almtuna inte kunna ge till honom. Vi tackar George för hans 18 A-lagsmatcher i föreningen.

 
 
Mattias Trettenes
Trettenes var en väldigt bra och lojal truppspelare under säsongen som gick. När vi utvärderade säsongen och skall inför nästa år ha en tydligare rollfördelnig så finns det ingen plas för Mattias. Vi önskar Mattias all lycka tackar honom för hans 45 matcher i Almtuna tröjan. 
 
Jonas Johansson
Jonas och Almtuna har inte fört någon diskussion om förlängning, nu är målvaktsplatserna satta och då är Jonas inte längre aktuell för Almtuna. Jonas har tillfört ett lugn och har varit extremt lojal mot Almtuna under de åren han har varit här, Jonas kommer vara saknad av både medspelare och publik. Tack Jonas för dina 88 matcher i den rödvita tröjan. 
 
Marcus Fornell
Marcus kom in sent i säsongen och gjorde under sin korta stund ett bra arbete. Efter utvärdering kommer vi inte gå vidare med spelaren. Vi önskar Markus all lycka. Marcus spelade 10 matcher i Almtuna A-lag
 
 
Simon Stensson
Simon har under säsongen funnits i Almtunas organisation men varit utlånade till Huddinge i div 1. Där har Simon gjort ett bra jobb och varit bland de bästa backarna i organisationen. Simon har en stor potential men behöver utvecklas genom att få istid och förtroende under även kommande säsong. Almtuna tackar Simon och önskar honom lycka till i framtiden. Simon har spelat 29 matcher i Almtuna A-lag
 
Emil Ripstrand
Emil har spelat sporadiskt under säsongen i laget, han har varit utlånad till Lindlöven och Arlanda. Emil behöver få istid för att utvecklas och därför kommer Almtuna inte förlänga med honom. Vi önskar Ripstrand lycka till. Emil har spelat 51 matcher i Almtunas A-lag
 
Fredrik Lovén
Fredrik har under säsongen varit utlånad till Arlanda men haft sin bas och tränat med Almtuna.  Fredrik är en offensiv back med stora utvecklingsmöjligheter och behöver få förtroende och mycket istid för att kliva till nästa nivå. Vi önskar Fredrik lycka till. Fredrik har spelat 7 matcher i Almtunas A-lag. 
 
Felix Lööv
Felix kom fram tidigt som en stor talang, den här säsongen förstördes av sjukdomar och Felix har aldrig riktigt fått möjligheten att visa sin potential. Han behöver som alla unga spelare få mer speltid och därför väljer Almtuna att släppa Felix. Vi önskar honom lycka till Felix har spelat 44 matcher i Almtunas A-lag. 
 
/Sportrådet
 
Webbredaktionen
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB