Höglund förlänger

23 juni 2021 14:58
Herr

Han kom till oss i senare delen av säsongen och nu kan vi meddela att Gimo-bördige Sebastian Höglund förlängt sitt kontrakt med oss över den kommande säsongen.


Forwarden Sebastian Höglund 28 år och vänsterskytt med Gimo som moderklubb och som tidigare spelat i vår juniorverksamhet samt i A-laget kom tillbaka till Almtuna under senare delen av den gångna säsongen. Höglund spelade förra säsongen - innan han kom tillbaka i Almtunas tröja - med Linden och Vallentuna. På sina 13 matcher (inklusive play in) så stod han för 2 mål. Sebastian fick ta ett stort ansvar defensivt när han kom till oss. Kontraktet är på 1 år.

- Sebastian är en tvåvägscenter som kommer att bli en viktig spelare för oss kommande säsong. Han kan spela i alla spelformer och är en ledare både på isen och i omklädningsrummet, säger Björn Danielsson.

- Sebastian Höglund är en tvåvägscenter som vi välkomnar tillbaka till Almtuna. Han kommer att göra nytta i boxplay och vara viktig vid tekningar, säger Tony Mårtensson.

- Det känns så klart väldigt bra att förlänga med Almtuna. Jag är tacksam att jag fick komma hit i slutet av förra säsongen efter en ganska tuff period i hockeykarriären, där jag missade nästan en och en halv säsong på grund av skada, säger Sebastian Höglund och fortsätter:
- Det ska bli otroligt kul att få dra igång på isen i augusti med ett lag som känns jäkligt hungriga och förbereda oss för att göra en grym säsong. Jag är oerhört taggad.