Mattias Johansson näste man in

10 juni 2019 11:15
Herr

Idag kan vi glädjande meddela att Almtuna-fostrade centerforwarden Mattias Johansson har skrivit på ett kontrakt med Almtuna. Efter några säsonger i HockeyEttan där han skaffat sig värdefull erfarenhet vänder han nu tillbaka till moderklubben.


Centerforwarden Mattias Johansson 29 år 187 cm 79 kg och vänsterskytt har Almtuna som moderklubb och har spelat på HockeyAllsvenskan med oss. I HockeyEttan har han representerat Väsby, Wings och Enköping där han spelade förra säsongen. Mattias har även spelat några matcher i Norska Manglerud. Kontrantet är på 1 år.

Mattias Johansson stod den gångna säsongen för 16 (5-11) poäng på 22 matcher i Div. 1 Östras grundserie, 9 (5-4) poäng på 18 matcher i AllEttan Norra samt 4 (2-2) poäng på 3 matcher i playoff.

-Matte är en hemvändare som har varit iväg några säsonger och då varit en ledande spelare i lagen han har representerat. Han har på så vis utvecklat sitt spel med puck och har fått tagit ett stort ansvar på isen, säger Niklas Sjölund och fortsätter:
-Matte har med sig sina erfarenheter från säsongerna i HockeyEttan och vi tror att han kan ta nästa steg hos oss.

-Det är kul att vara tillbaka i moderklubben där allt startade och där man har hjärtat. Jag var här och kollade när Almtuna åkte ur och det var sjukt trist. Det här är en andra chans för alla och det ska vi se till att göra något bra av, säger Mattias Johansson.