Svenska Spel
Almtuna IS

Inför mötet mot serieledarna - Sportchefen har ordet

Publicerad: 2017-02-03 13:09

”Vi blir vad vi ofta gör. Framgång är därför inte en handling, utan en vana.”

Jag tänkte sätta fingret på vad det är som gör att lag får framgång, framgång som kan mätas dels i form av en prestation men även ett resultat. Allt som ofta går dessa i vartannat, men undantag kan finnas där en prestation är bra men resultat uteblir och vice versa.

Men skall vi se till vad som orsakar framgång är det ett konsekvent arbete (Goda Dagliga Vanor) utefter en spelidé, ett konsekvent arbete (Goda Dagliga Vanor) utefter ett upplägg kring isträning som utvecklar spelare, ett konsekvens arbete (Goda Dagliga Vanor) med ett fysupplägg som utvecklar spelare, ett konsekvent arbete där ledare följer upp att vi gör det vi sagt och spelare som konsekvent med hög drivkraft strävar efter att fullfölja detta ovan nämnt. Det är vid den tidpunkt alla tillsammans jobbar utefter detta ovan och det sker dag efter dag, månad efter månad och år efter år då får man som klubb och lag framgång.

Kan vi med detta sagt behålla tålamod (ledare som spelare) i det vi gör och vi litar på det vi gör. Samt vara ödmjuka (ledare som spelare) att gå in med 100 % förberedelse och insats att spela så som vi skall spela. Då kommer vi öka sannolikheten för en bra prestation ikväll mot ett formstarkt Mora IK. Och en seger/att vinna driver oss i det vi gör.

Inför kvällens match mot Mora IK kommer Sebastian Selin tillbaka efter skada. Laget är för övrigt intakt från senaste matchen. Vi har fullt av positiva förhoppningar inför ikväll, där vi verkligen har allt att vinna! Välkomna till Gränbyishall, klockan 19.00 ikväll mot Serieettan Mora IK.

”Vi blir vad vi ofta gör. Framgång är därför inte en handling, utan en vana.”


TOBIAS PEHRSSON
Sportchef
Almtuna IS


 
Webbredaktionen
 

Copyright © 2015-2018 Almtuna IS

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB