Liljendahl förlänger

21 april 2021 11:00
Herr

Han kom till oss i Almtuna säsongen 18/19 och idag kan vi meddela att Tobias Liljendahl förlängt sitt kontrakt med Almtuna.


Högerfattade forwarden Tobias Liljendahl 26 år har spelat 3 säsonger i Almtuna och har varit en pålitlig kugge som sällan missat några matcher. Han tar gärna det tuffa jobbet framför kassen och har även ett vasst skott. På sina tre säsonger hos oss har han stått för 90 (35-55) poäng på 161 matcher (inklusive negativt kval/slutspel). Tobias är en allround forward som är viktig i så väl offensiva som det defensiva spelet för laget. Kontraktet sträcker sig över 1 år.

-Jag går in på min fjärde säsong med Almtuna och jag har trivts jättebra hela tiden. Jag tycker det är spännande och inspirerande att klubben vill utvecklas på alla plan, så det ska bli riktigt kul att dra på sig den röda tröjan i vinter igen. Jag tror och hoppas att vi kommer få en kanonsäsong, säger Tobias Liljendahl.

-Jag är väldigt glad att Liljendahl förlänger med oss. Tobias blir en viktig spelare kommande säsong och kan användas i alla spelformer. Han är en lagspelare som kan bidra både offensivt och defensivt och är även en ledare i omklädningsrummet, säger Björn Danielsson.