Barnkalas

11 april 2019 12:34
Klubben

På lördag anordnas det ett stort barnkalas på IFU-Arena! Det bjuds på fika, tävlingar och möjlighet att prova på massor av olika sportaktiviteter. Självklart kommer Almtuna vara på plats med Hockeyskolan och Tillsammans. Kalaset börjar 14.30 och håller på fram till och med 16.30 därefter får alla barn som varit med under dagen chans att se Lag SM-finalen i badminton utan kostnad.


På lördag är det dags för bästa barnkalaset på IFU Arena. Kalaset pågår mellan 14:30 - 16:30. Det kommer att komma många glada barn som vill vara med och aktivera sig och testa alla roliga idrotter/stationer. Passa på att anmäla dig och dina barn också.

Självklart finns Almtunas Hockeyskola och Tillsammans på plats - kom och besök oss och alla andra stationer på barnkalaset.

Alla barn som kommer till kalaset får ett numrerat entréband som biljett till kalaset. Entébandet fungerar som en lott och man skan vinna många olika schyssta priser. Totalt är det fyra utlottningar av priser under kalaset där det delas ut en del priser. Resterande av priser kommer lottas ut under Lag-SM Finalen i badminton. Så barnen som inte vunnit något under kalaset har fortfarande möjlighet att vinna priser under Lag-SM Finalen. Alla barn som är med på kalaset går även in gratis till Lag SM Finalen. Föräldrar får köpa en biljett.

Förhandsanmälan görs HÄR.