Tobias Liljendahl stannar

16 mars 2020 17:55
Herr

Forwarden Tobias Liljendahl blir glädjande nog Almtuna trogen även kommande säsong. Väsby-fostrade Tobias gör därmed sin tredje säsong i Almtuna 20/21.


Tobias Liljendahl 25 år var en av de spelare som tidigt visade att han skulle följa med Almtuna även om det blev spel i Hockeyettan när läget var så för klubben. Det blev ju som alla vet spel i HockeyAllsvenskan till slut för oss och där har Tobias visat sig fortsatt vara en viktig pusselbit i lagbygget. Denna säsong stod han för 30 (14-16) poäng och blev med det trea i interna poängligan. Nu blir det spel i Almtuna även den kommande säsongen.

- Jag tycker att vi gjorde det bra föregående år. Utifrån förutsättningarna klarade vi oss kvar och det var det som var målet. Det känns jäkligt kul att få lira ett år till, säger Tobias Liljendahl och fortsätter:

- Jag tror stenhårt på föreningen och allt runt om kring. Det känns som att efter det som hände för 2 år sedan så har vi fått ett litet uppvaknande och en nystart. Det känns spännande att få vara med på den resan framåt. Jag hoppas och tror att både jag och föreningen kan ta kliv i positiv riktning tillsammans. Det känns helt rätt att vara kvar ett år till.