Julia Weckström förlänger

22 juni 2022 16:35
Dam

Forwarden Julia Weckström har varit moderklubben Almtuna trogen under sin karriär och nu är det klart att hon fortsätter spela för vår sköld även kommande säsongen.


Forwarden Julia Weckström 19 år med Almtuna som moderklubb förlänger sitt kontrakt med oss över den kommande säsongen. Julia har även gjort några matcher för Iron under sin karriär men alltid tillhört Almtuna. Den gångna säsongen blev det endast 11 matcher på grund av en skada och på dessa matcher stod hon för 3 (0-3) poäng. Nu är hon återställd från sin skada och siktar fram mot en ny säsong hos oss.

Sportchef Janne Wickström om Julia Weckström
- Julia är ytterligare en av våra tjejer som varit klubben trogen under hela karriären. Förra säsongen vart lite märklig där en handskada satte stopp för Julia när vi egentligen behövde henne som allra mest.

- Nu hoppas vi på en mindre skadefylld säsong där Julia’s otroligt fina skridskoåkning får komma till sin rätt fullt ut. Julia har alltid lämnat ett stort bidrag till poängprotokollet och är en grym tjej på alla plan. Därför är det jätteroligt att få behålla henne i truppen ytterligare en säsong.