Förlängning av säsongskort

Din plats är reserverad
Vi har reserverat din sittplats från förra säsongen och den ligger nu redo i biljettsystemet att förlängas. Reservationen gäller tom. 3 juni och alla kort som inte är bokade och betalade då släpps fria och vi kan inte längre garantera att du får behålla samma plats. Om du inte har möjlighet att köpa kortet inom den perioden så kan du kontakta Biljettservice på [email protected] så hittar vi en lösning. 

Sä här gör du för att förlänga:
Du förlänger ditt säsongskort genom vår biljettsida, http://almtuna-is.ebiljett.nu . Logga in med din epostadress och lösenord. Om du inte kommer ihåg lösenordet kan du bara klicka i "Glömt lösenord" så kommer ett nytt till din mail.

När du är inloggad väljer du "Mina säsongskort" i menyn.

Du får då upp din plats och klickar bara i Förnya säsongskort. Det går bara att förlänga ett kort åt gången. I nästa vy väljer du bara nästa säsong genom att trycka på "välj denna säsong". 

 

Om du har flera kort kan du åter klicka på mina säsongskort och välja ett annat kort till förlängning. När alla kort är registrerade i varukorgen avslutar du med att betala enligt nedan.

Betalning
Du kan välja att betala med kort, internetbank, faktura via Payex eller delbetalning via Payex. Om du betalar via kort så kan du även klicka "Spara mina kortuppgifter" så kan du enkelt handla via Mobile order eller tanka på ditt säsongskort med pengar för att handla i kiosker eller souvenirstop under säsongen. Enkelt och smidigt.

Kontrollera att alla uppgifter stämmer och tryck sedan på "Betala" När betalningen har gått igenom är köpet klart och du får en bekräftelse via epost.

Kortet skickas ut i god tid innan seriepremiär.