Hemma
Karlskoga
BIK
Borta
MODO
MODO

Björn Hellkvist inför bortamatchen mot BIK Karlskoga

9 oktober 2018 12:10
Herr

Efter en vecka med två matcher tätt inpå varandra har herrlaget hunnit med att ha både ledigt och intensiva träningspass. Nu är laget redo för ännu en hård vecka. "Jag tror att kör man hårt behöver man vila perioder också. Nu hade vi möjlighet att ta två dagar ledigt efter helgen så då gjorde vi det. Alla har fått tagit hand om sina kroppar på bästa sättet för att kunna ta oss an den här veckan med tre matcher", säger Björn Hellkvist.


Flera matcher väntar på hemmaplan i helgen. Men innan dess väntar en match på bortaplan när herrarna möter BIK Karlskoga under onsdagen, och det är med välbehövlig ledighet och en bra träningsvecka i ryggen som herrarna gör sig redo för mötet.

– Vi har haft bra tryck under de här träningarna tycker jag. Det har varit mycket kamp och mycket tävling, vi har kört lite spelmoment, tre mot tre, två mot två och en mot en till och med. Vi har försökt blanda in tävling i allt vi gjort för att väcka attackpsyket till liv", säger Björn Hellkvist under tisdagen.

Med en kanonstart på säsongen kan man tro att laget ska vara nöjda, och resultatmässigt är man också det, men prestationsmässigt vet man att de kan kräma ur mer.

– Resultatmässigt är starten allt vi kunnat önska, vi fick en liten näsbränna och kunde ta lärdom av vad vi gjorde rätt och fel i den matchen. Sedan prestationsmässigt är det lite önsom vin önsom vatten. Så lite får vi grotta ned oss i detaljer för det är saker och ting som vi kan putsa på helt klart, säger Björn Hellkvist till MODO Channel.

19:00 släpps pucken mot BIK Karlskoga i Nobellhallen.

Till MODO Channel