Hemma
Almtuna
AIS
Borta
Boden
BHF

Inför Boden

24 mars 2019 19:00
Herr

Efter två starka segrar där första perioderna varit avgörande ställs nu laget mot Boden.


Boden vann allettan norra med bara 2 förluster på 18 matcher och valde Huddinge i playoff 3. Seger i två raka matcher och laget var planenligt klara för kvalserien.

Laget inledde kvalserien med en tung förlust på hemmaplan, Kristianstad vann med 4-1 och senast föll man i straffläggning mot Tranås på bortais. I laget finns två Almtunabekantingar, Markus Magnusson som spelat i J20 laget samt Simon Cederborg-Nilsson som spelat åtta allsvenska matcher med Almtuna och spelat i J18 och J20. Mest rutin har annars backen Tommy Wargh som spelat för MoDo i SHL och även gjort tre säsonger i KHL. Bäst poängplockare i allettan blev Jesper Ylivainio, han gjorde 13 mål och 11 ass på 18 matcher. I målet har man Oskar Sehlstedt med meriter från Allsvenskan.

I Almtuna är stämningen på topp efter två raka segrar och alla i truppen är tillgängliga för spel. Laget släpps timmen innan match.

Boden är lika Tranås med skridskostarka spelare och spelar med mycket fysik och kamp. Vi räknar med en tuff match säger Martin Gudmundsson.

Nedsläpp kl 19:00 i Gränbyhallen, kan du inte ta dig dit så ser du matchen på Sportbladet.