Hemma
Almtuna
AIS
Borta
Vita Hästen
VIT

Inför Vita Hästen

13 oktober 2020 23:05
Herr

Efter fyra raka bortamatcher är det dags för hemmamatch på onsdag. Vi tar emot Vita Hästen i Upplands Bilforum Arena 19:00.


Vita Hästen har spelat tre matcher och man startade med att slå Modo på bortaplan med 5-2 följt av två förluster mot Björklöven hemma 2-3 samt BIK Karlskoga borta med 3-5.

I Vita Hästen finns inte ikonen Marcus Eriksson längre och Jesper Samuelsson säsong är förstörd av en skada och Istvan Bartalis är inte heller kvar. Men man har en spännande trupp ändå. Man har till exempel tagit in fem lån i form av målvakten Adam Werner, backen Linus Högberg, Forwards Simon Holmström, Marcus Karlberg och Marcus Sörensen. Lagen möttes under försäsongen i Norrköping och då kunde Vita Hästen ta hem en 3-0 seger i en match där man var effektiva i powerplay – alla mål kom i den spelformen.

Ser vi till tävlingsmatcher mellan lagen sedan säsongen 16/17 så har man mötts 9 gånger Almtuna har fem segrar och Vita Hästen fyra. Onsdagens gäster har tagit med sig 14 poäng hem medan Almtuna har behållit 13. En tabellrad med Almtunas ögon sett ger: 9 3 2 0 0 4 17-23 (-6) 13.

Laget tas ut efter förmiddagens matchvärmning och presenteras på våra sociala medier cirka 2 timmar innan matchstart.

Du kan nu stötta Almtuna genom att köpa stödbiljett och samtidigt ha chansen att vinna 2 biljetter inklusive mat i VIPen till matchen mot Modo den 20/10.

Varje biljett är en lott så ju fler lotter du har ju större chans att få avnjuta hockey på plats i hallen. Enstaka biljett kostar 32:- och fyra biljetter får du för 100:-. För att vara med i utlottningen skall du ha swishat till 123 158 49 78 innan matchstart 19:00 mot Vita Hästen.

Tack för ert stöd.

Dagens matchvärd