Inför Södertälje

Almtuna eller Tingsryd i kvalserien? Dramat går vidare på torsdagskvällen då Almtuna gästar ett lag som redan är klara för kvalserien.

Södertälje tog poängen man saknade i senaste mötet mot Malmö och är nu helt klara för Kvalserien till Elitserien.
Almtuna å sin sida har fått vittring på Tingsryd i jakten på att undvika den negativa kvalserien. Inför dom två sista omgångarna skiljer det en futtig poäng upp till Tingsryd. Almtuna åker till Södertälje under torsdagen med samma lag som senast mot Oskarshamn med den ändringen att Filip Björk avstår spel sedan han fått en smäll senast och Martin Nilsson kliver in som sjunde back och Alexander Hamberg vaktar målet.

Södertälje spelar för att ta andra platsen i serien och vill avsluta serien snyggt.

- Vi fokuserar på vårt. Vi vill ha en vinnande trend och vi vill avsluta bra på hemmaplan säger tränare Johan Strömvall till SSK:s hemsida.

Hur man formerar laget blir klart efter matchvärmningen på matchdagen.
Senast lagen möttes i januari vann Södertälje i Gränbyhallen med 3-2 och laget har även vunnit tidigare möten den här säsongen (3-1,4-1) så Almtuna har revansch att utkräva.

Samtidigt spelas en viktig match i Mora då hemmalaget möter Tingsryd i en match där båda lagen måste vinna. Mora krigar om en playoffplats och måste ta tre poäng samtidigt som Tingsryd vill hålla Almtuna bakom sig inför lördagens avslutning.

Dramat fortsätter.....

Red Lions ordnar med supporterbuss.


Alexander A
2013-02-27 16:44