Restriktioner vid träningar och matcher

29 september 2020 09:00
Klubben

UPPDATERAT gällande media och ackreditering till seriematcherna. På grund av den pågående pandemin är restriktioner införda vid herrlagets träningar och samtliga typer av matcher i Upplands Bilforum Arena samt intilliggande hallar.


Media kan se och ta bilder från läktaren vid träningar. Håll avstånd enligt rekomendationerna från folkhälsomyndigheten.

Matcher
För att få närvara på matcher krävs ackreditering för media. OBSERVERA att det endast finns ett mycket begränsat antal platser för skrivande media. Vi förbehåller oss därför rätten att prioritera vilka som får tillträde till matcherna samt vart de skall befinna sig under matcherna. Saknar man bekräftad ackreditering så släpps man ej in i hallen. Personal i entrén kommer att ha en lista med ackrediterad media.

Ackrditering söker man senast 17:00 dagen före match på:
[email protected] eller 070-6621868.

Uppgifter som skall lämnas är:
Namn
Mailadress
Telefonnummer
Vilken media man arbetar för samt om man är skrivande media eller endast fotograf.

Först när du har fått svar att du är acrediterad så kan du räkna in dig som ackrediterad. Lagens lokaltidningar har företräde före bloggare och dyligt.

När det gäller scouter/agenter/sportchefer/tränare för NHL-, SHL-, HA- och övriga ligor så är arenan också stängd tills vidare. Undantaget är motståndarlagens samt förbundets personal enligt tidigare gällande regler.

Omklädningsrum och båsen är fredade zoner där media undanbedes- undantaget om fotgraf blir anvisad plats i pressbåset mellan lagens bås.

Eventuella intervjuer hålls utomhus med avstånd mellan media och intervjuobjekt på minst 1 meter eller digitalt så som via t.ex. telefon eller dator. _ Intervjuer vid träningar bokas minst en dag i förväg via Peter Tjern som nås på 070-6621868 eller [email protected] Önskas intervjuer efter matcher så meddela detta i nära samband med matchslut på ovan nämda telefonnummer eller till Peter Tjern personligen.

Allt detta gäller tills vidare och om det blir ändringar framöver så kommer vi att att informera om detta.

Övrig publik
Ingen övrig publik på träningar och matcher - enbart media tillåts enligt texten ovan.

Vi inför detta med rådande pandemi i åtanke och vi hoppas om förståelse samt att detta efterlevs av så väl media som övrig publik.