Alexannder Lunsjö förlänger
Publicerad: 2018-12-13
Herr
Han kom från en poängsuccé i Kallinge/Ronneby till Almtuna denna säsong. Igår bröt han dödläget mot pantern med sitt 1-0 mål. Nukan vi berätta att han har förlängt sitt kontrakt med Almtuna.

Med sina 59 (23-36) poäng i Div. 1 med Kallinge/Ronneby tillhörde Alexander Lunsjö den absoluta toppen bland poängmakarna. Almtuna hade koll på honom redan säsongen innan dess men det var först efter förra säsongen som Almtuna skrev kontrakt och tog in honom till HockeyAllsvenskan. Så här långt har Alexander svarat för 10 (4-6) poäng på 27 matchen i Almtuna. Igår bröt han dödläget i matchen mot Pantern då han satte 1-0. Nu kan vi berätta att Almtuna och Alexander har valt att förlänga kontraktet över nästa säsong också.

Alexander, du har skrivit på ett nytt kontrakt med Almtuna. Hur känns det? -Jo det känns ju så klart bra. Jag trivs väldigt bra här i stan och framför allt i klubben och allt runt omkring – allt från tränarna till lagkamrater med mera.

Du kommer från Div. 1 och upp i HockeyAllsvenskan. Har allt hockeymässigt motsvarat dina förväntningar så här långt? -Ja det har det väl. Det är stor skillnad på ettan och Hockeyallsvenskan. Det är högre tempo och mycket skickligare spelare här. Gör man ett misstag så blir man straffad och det blir man inte på samma sätt i Div. 1.

Webbredaktionen Peter Tjern