J18: Uddamåls förlust på Hovet
Publicerad: 2019-02-13
Våra J18-killar förlorade en målsnål tät match mot Djurgården på Hovet. 2-1 blev slutresultatet i en match där alla mål kom i den första perioden.

Djurgården kunde ta ledningen med 1-0 efter 03:00 genom Teodor Sandahl. Sedan har lagen ett varsitt powerplay som man inte kan utnyttja. Richard Nilsson-Sahlin ser sedan till att Almtuna kvitterar till 1-1 efter 12:46. Men Djurgården får sista ordet i perioden då Jonathan Andersson gör 2-1 efter 18:43 - ett mål som ska visa sig bli matchavgörande. Skotten i perioden är 10-6.

I mittenakten har båda lagen varsitt numerärt överläge men det kommer inte några mål. Skotten är 12-7.

I tredje perioden får Djurgården chansen med en man mer först och sedan får Almtuna chansen två gånger men inte heller i denna period lyckas lagen överlista Oscar Leijon och lucas Rheyneclaudes som vaktar respektive lags mål. Matchen slutar alltså 2-1 till hemmalaget. skotten är 12-12 och totalt 34-25.

_-Vi gör en bra match mot ett starkt Djurgården på bortaplan. Matchen är jämn i sin helhet och matchen blir ett ställningskrig i 60 minuter. Tyvärr lyckas vi förlora med uddamålet när vi lika gärna hade kunnat gått härifrån med 3 poäng, _säger Serhan Cicek efter matchen.