Almtunagolfen 2018
Publicerad: 2018-06-01

Under fredagen samlades vi för den årliga Almtunagolfen som avgjordes på Edenhof och Golf Uppsala. Det var en varm och solig dag fylld med golf och glada miner. Tack alla för att ni bidrog till ett lyckat evenemang.

Vädret visade upp sig från sin bästa sida idag - strålande sol och klarblå himmel parkerade ovanför Edenhof och Golf Uppsala. Det var varmt och kanske tur att Coffe Center såg till att vätskebalansen kunde hållas något så när på en bra nivå. 



Det började med en samling på Latitude 59 inne i Uppsala och Magnus Calland tog väl hand om alla där innan det bar iväg med buss ut till golfbanan. Väl ute på Edenhof höll Calland fortsatt i trådarna och hade en genomgång innan tävlingen kunde börja.


Sitter puttarna och de korta chipparna som de ska? Bäst att testa innan vi ger oss ut på banan.

Drivingrangen är ett måste under uppvärmningen. Snart är det ju vår tur att ge oss ut.

Lagtävlingen vanns av Lag Mattias Keisu.

Vinnare i singelspelet blev Måns Calland.

Dagen avslutades med middag och prisutdelning hos Latitude 59.

Ett stort tack än en gång till samtliga som på ett eller annat sätt bidrog till ett lyckat evenemang vid årets Almtunagolf ute på Edenhof och Golf Uppsala.

Vill du se mer bilder och videoklipp från dagen? Då rekomenderar vi dig att kika in på vårt Instagram samt på vår Facebooksida. Där ser ni bland annat en stilstudie på lagkapten Per Svenssons sving. 

Webbredaktionen Peter Tjern