J18-seger mot Lidingö
Publicerad: 2020-10-01
Våra J18-killar såg till att ta med sig alla poäng hem från Lidingö ikväll. Greppet togs tidigt i matchen och man släppte det sedan inte. 5-2 skrevs segersiffrorna till.

Hemmalaget drar på sig två tidiga utvisningar och vid den andra så kan William Proos ge Almtuna ledningen. Jakob Hedenström följer upp det med ett mål en och en halv minut senare och det står 0-2 på tavlan. Det är också resultatet efter den första perioden där skotten är 6-9.

Andra perioden bjuder bara på ett mål som hemmalagets Adam Dvorak står för. Skotten var även de fattiga 4-6.

I den tredje perioden kunde William Proos öka på Almtunas ledning och målet kom även det i powerplay. Lidingö sticker sedan emellan och reducerar ännu en gång i matchen men Didrik Lif ser strax efteråt till att ledningen är två mål igen. På slutet så fullbordar William Proos ett hattrick när han fastställer slutresultatet till 2-5. Skotten var 4-11 i sista perioden och totalt 14-26.

-Jag är ju hockeytränare och yrkesskadas så jag tycker alltid att vi kan göra saker bättre. Det är ju en drivkraft vi har i den här gruppen, att aldrig nöja oss, säger tränare Jimmy Anderström och fortsätter:
-Men idag får vi vara nöjda med att vi jobbar ner Lidingö över 60 minuter. Det var mycket bra att bara släppa till 14 skott på tre perioder. Jag är framför allt nöjd med tredje perioden och moralen till slut. Vi tar med oss tre poäng och förhoppningsvis så går vi stärkta ur den här matchen.