J18: Torsk mot Frölunda
Publicerad: 2019-02-23
J18-killarna kunde inte ta med sig några poäng hem från helgens bortaturné. Ikväll var Frölunda för starka och kunde slå tillbaka våra killar med 5-2 i en grinig match där domaren delade ut 61 utvisningsminuter.

Frölunda tar kommandot i matchen med två snabba mål i den första perioden. 1-0 kommer efter 05:45 genom Filiph Åström och 2-0 kommer 06:46 genom Wilhelm Nilsson. Almtuna drar på sig en utvisning i slutet av perioden som följer med in i nästa period. Skotten är 10-3.

I numerärt överläge ökar hemmalaget på till 3-0 efter 21:12. Nytt powerplay för Frölunda och då kommer även 4-0 efter 26:51 genom Andreas Laschitza. Richar Nilsson-Sahlin reducerar till 4-1 efter 35:25. Sedan får vi två dubbelutvisningar inan perioden är över. Skotten är 17-9.

I tredje perioden drar hemmalaget på sig en 2x2 minuters utvisning omgående och dryga minuten senare är det Almtuna som drar på sig 2x2 minuter och samtidigt 2 minuter på hemmalaget. 43:56 kommer 4-2 genom Isac Tonsjö. Almtuna reder ut en utvisning sedan och 48:44 får man en straff - tyvärr kan inte Oliver Gabay överlista Hannes Kollén i hemmamålet. Frölunda drar på sig ett matchstraff 49:35. I överläget så drar man på sig en onödig utvisning för att vara för många på banan. Även Frölunda drar på sig en utvisning men hemmalaget håller tätt. Frölunda får sedan chansen med en man mer och då kan Måns Krämer sätta 5-2 efter 57:32 vilket också blir slutresultatet. Skotten är 9-9 och totalt 36-21.

-Sett till vilket lag Frölunda ställer upp med till dagens match, så gör vi en riktigt bra match och lyckades mäta oss med ett tillspetsat Frölunda i 60 minuter. Tyvärr har vi återigen problem med att förvalta våra chanser, och förlorar matchen på ett jobbigt sätt, säger Serhan Cicek.