Dam: Vårat damlag fick ge sig mot AIK 2
Publicerad: 2018-11-30
Dam
Våra damer åkte till Ullriksdal för match mot AIK 2 ikväll. Almtuna tog ledningen i matchen och kunde ta med sig det in i första periodpausen. Men hemmalaget kom igen och kunde vända på matchen och stod till slut som segrare med 6-2.

Vi vinner första perioden och vi har övertaget stora delar av perioden. Bra press och passningsspel samt mycket spel i AIKs zon - 0-1 får vi med oss in i periodpaus.

Bra spel in i halva perioden men vi blir sämre efter timeouten. Vi tappar fokus, AIK 2 pressar hårt och straffar oss med ett effektivt spel. Men sen växlar vi upp och blir bättre i slutet av andra perioden - men får ingen utdelning. 4-1 till AIK inför tredje perioden.

Vi gör bra första 10 minuter. I slutet blev vi bättre då vi gjorde mål. Bra tryck mot kassen i powerplay. Andra målet görs i slutet av tredje när vi spelar in på mål via en passning och kan peta in pucken. MAtchen slutar 6-2 till AIK2

Vi ger för mycket yta till motståndarna vilket ger dom lägen att göra mål. Vi tar med oss att vi måste åka mera skridskor och kliva på kropp i olika situationer.