Femte raka för J18-laget
Publicerad: 2020-10-11
J18-killarna tar dag sin femte raka seger då Täby besegras med 6-2 hemma i Upplands Bilforum Arena.

Olle Norberg ser till att målnollan spräcks efter 07:00 då han sätter 1-0 bakom Adrian Ström i gästernas mål. Hemmalaget drar också på sig två utvisningar i perioden men det står 1-0 när det är dags för paus. Skotten är 3-8.

I andra perioden kan Erik Östlig tidigt öka på till 2-0 och när sedan William Proos sätter 3-0 efter 24:12 så tar Täby time out. Almtuna har ett powerplay där man inte får utdelning men drygt halvvägs in i matchen så kommer 4-0 genom Emil Flodin. Gästande Täby får sedan chansen med en man mer men det reder Almtuna ut. 4-1 kommer istället efter 35:52 genom Lucas Stockselius och knappa minuten senare så står det 4-2 efter mål av Romeo Ekfeldt. Periodens sista minut bjuder på en utvisning i var för de båda lagen. Skotten är 9-7.

Det är spel fyra mot fyra inledningsvis i tredje perioden ochdå kan Olle Norberg öka på till 5-2 för Almtuna 40:55. Täby får sedan en straff men då kliver Tobias Herlong i Almtunas mål fram och räddar. Almtuna drar på sig en ny utvisning men reder ut det underläget. När 52:09 spelats så fastställer Emil Flodin slutresultatet till 6-2. Lagen har visserligen varsitt powerplay plus att det blir en sen utvisning till på Almtuna men 6-2 står sig tiden ut. Skotten är 8-7 och totalt 20-22.

Vi uppdaterar med eventuell tränarkommentar senare.