PRESSRELEASE AIS signerar ett viktigt kontrakt

31 mars 2017 12:14

Almtuna IS kan idag presentera en viktig kontraktssignering, det är fd Djurgårdslånet Albin Lundin, som nu valt att signera ett avtal med Almtuna IS. Kontraktet är skrivit för de två kommande säsongerna 2017-18 och 2018-19.


”Albin startade den gångna säsongen formidabelt och avslutade den lika starkt. Albin har gjort ett starkt avtryck och är en viktig bidragande kraft i vår verksamhet och i vårt lag. Albin ger positiv energi, är ödmjuk och vill utvecklas samt förbättra sitt spel. En spelare vars profil och karaktär tycker vi om att jobba med och passar bra in i Almtuna IS.”

Albin Lundin är 21 år gammal, han har gjort 77 matcher i Hockeyallsvenskan under senaste två säsongerna samt 31 SHL matcher. Albin har skaffat sig rutin och erfarenhet under de senaste säsongerna. Har bakgrund som lagkapten i DIF juniorverksamhet och har nu kommit fram till en satsning tillsammans med Almtuna IS.

”Vi ser Albin som en center. Med bra kvaliteér i båda spelriktningarna, vilket gör honom till en viktig del i vårt lagbygge. Vi har en plan för hur vi skall fortsätta utveckla Albins spel. Det känns oerhört kul att vi nu är överrens om alla delarna kring Albin och en fortsättning tillsammans.” Vi i Almtuna IS är väldigt glada att presentera Albin som en del i vår fortsatta verksamhet!

TOBIAS PEHRSSON
Sportchef
Almtuna IS