Förlust mot Rögle
Publicerad: 2022-03-17
Tre mål inom cirka en och en halv minut i första perioden gjorde uppförsbacken för stor för J18-laget ikväll. Rögle kunde till slut vända hem med en 8-0 seger i bagaget.

Efter 08:39 öppnar Axel Smeds målskyttet i kvällens match med sitt 0-1 mål för Rögle. Lars Petter Eckholm kan sedan 09:10 göra 0-2 och Viktor Smeds spär på med 0-3 efter 10:08. En tung start på matchen för vårt J18-lag så klart. Rögle drar sedan på sig en utvisning som man dock reder ut. När sedan Almtuna drar på sig en utvisning så lan Axel Smeds pricka in 0-4 19:14 i överläget vilket är ställningen när lagen tar pausvila. Skotten är 8-12.

I andra perioden så får Almtuna en chans i numerärt överläge men Rögle håller tätt bakåt och sekunder senare - 33:49 – kommer 0-5 genom Ian Scherzer. Det är också vad lagen har med sig in i pausvilan. Skotten är 6-12.

Tidigt i tredje perioden får gästerna ett straffslag men man kan inte förvalta det. När Rögle får chansen i powerplay så kan Natanael Lindholm göra 0-6 efter 53:42. Lagen drar på sig varsitt matchstraff och strax efter – 55:25 kommer 0-7 genom Lars Petter Eckholm och 56:35 fastställer sedan Alexander Petersson slutresultatet 0-8. Skotten i perioden är 11-8 och totalt 25-32.

Vi uppdaterar med tränarkommentar senare.