Storseger för J18-laget
Publicerad: 2020-10-08
Efter en sämre första period reser sig våra J18-killar och tar tag i matchen i mittenakten och till slut så står man som segrare med 7-0 på bortaplan mot Sollentuna ikväll.

Den första perioden Skriver vi ner en utvisning och ett mål för Almtuna av William Proos. Det är en mindre bra period som Sollentuna vinner skotten i med 14-6 men det står 0-1 på tavlan.

I andra perioden blir det bättre takter från våra killar som gör hela fem mål här. Oliver Pentler gör tidigt 0-2 och sedan följer i tur och ordning Olle Norberg, William Gustafson (i powerplay), Ludwig Andersson (i PP2) och William Proos (i powerplay) upp med målskytte också. Skotten är 8-15 och det står 0-6 på tavlan.

William Proos fullbordar sedan ett hattrick när han fastställer slutresultatet 0-7 i powerplay drygt halvvägs in i slutakten av matchen. Skotten är 10-14 och totalt 32-35.

-Vi var helt bedrövliga i första perioden, det absolut sämsta vi har gjort i år. Vi får tacka Herlog för att vi kommer undan med 1-0 ledning ur den perioden. Jag är glad att grabbarna tog snacket i pausen på rätt sätt. Om första perioden var bedrövlig så var andra perioden riktigt bra. Då visade vi hur bra vi är när vi gör det vi kommit överens om. I tredje perioden spelar vi stabilt och kontrollerat, säger tränare Jimmy Anderström och avslutar:
-Tobias Herlog skall ha en stor blomsterkvast för sin insats i målet ikväll. Hans första match i Almtunatröjan dessutom.