Förlust mot Haninge Anchors
Publicerad: 2021-11-24
Dam
Det blev tyvärr förlust för damlaget på bortaplan ikväll. Hemmalaget Haninge Anchors vann med 2-0.

I den första perioden får Almtuna chansen med en man mer redan efter 22 sekunder men hemmalaget håller tätt bakåt. Nytt powerplay för Almtuna efter 05:15 - det varar dock bara drygt en minut för 06:18 är det vår tur att dra på oss en utvisning. Perioden blir mållös och skotten är 11-4.

I andra periods reder vi ut ett numerärt underläge efter 31:14. Det ser ut att gå mot en ny mållös period men 39:20 kan Sunna Bjorgvinsdottir överlista duktiga Jill Moffatt i vårat mål och vi går till pausvila med 1-0 på tavlan. Skotten är 14-5.

I tredje perioden ser Iveta Koka till att Haninge tar ledningen med 2-0 efter 41:42. Det blir sedan inga fler mål och Haninge Anchors vinner matchen. Skotten är 12-4 och totalt 37-13.

Vi ligger nu på femte plats i tabellen 2 poäng bakom AIK som är över slutspelsstrecket med en match mer spelad än oss.

Nästa match spelas redan i morgon 25 november 19:30 i Upplands Bilforum Arena.