Inför HV71
Publicerad: 2022-01-17
Herr
Efter tolv dagars matchuppehåll är det äntligen dags för match igen. Ikväll står serieledarna HV71 för motståndet i Upplands Bilforum Arena. Det är tredje mötet och de två tidigare har varit målmässigt jämna.

HV71 spelade match för fem dagar sedan och förlorade då på bortaplan mot BIK Karlskoga med 3-4. Forna SHL-laget HV71 leder serien och siktar självklart på en snabb comeback till SHL - hittills har man motsvarat favoritskapet i serien som man leder. Bakom jagar MoDo och BIK Karlskoga med flera. Måndagens gäster har tre segrar på de fem senaste.

Lagen har mötts två gånger denna säsong och det har varit målmässigt jämna matcher där HV71 vann med 5-4 efter straffar i det första mötet här hemma i Upplands Bilforum Arena och med 2-1 i sin egen hemmaborg. Då lagen huserat i olika serier under modern tid så är detta de enda mötena lagen emellan.

Vi har haft speluppehåll på tolv dagar på grund av covid som funnits i laget. Innan dess så förlorade vi hemma mot Björklöven med 0-3 och på de fem senaste matcherna har vi en vinst mot Mora och suddenförlust borta mot BIK Karlskoga - i övrigt förluster i ordinarie tid de fem senaste matcherna.

Det råder restriktioner och covidpass/bevis samt ID-handling skall visas upp talför entrén av alla som är 18 år eller äldre. Endast sittplats gäller och man skall sitta på anvisad sittplats. Se till att följa personalens anvisningar.

Kom i tid då insläppet kan ta längre tid än normalt.

{!B}

Webbredaktionen Peter Tjern