Dam: Sent avgörande i förlust
Publicerad: 2020-02-01
Dam
Våra damer stod upp bra mot Hammarby idag men hemmalaget kunde till slut avgöra med två mål sista sex minuterna och vinna med 4-2.

Den första perioden innehåller inget mål även om Hammarby hade ett numerärt överläge och Almtuna fick chansen både med n och två man mer. Skotten är 11-7.

I andra perioden kan Hammarbys Nanna Hamell sätta 1-0 efter 23:49. lagen har sedan varsitt numerärt överläge utan att kunna överlista målvakterna. Skotten är 9-7.

Efter 41:50 kan Julia Weckström kvittera till 1-1. Nanna Hamell såg sedan till att hammarby återtog ledningen efter 44:10. Ella Norum gav dock Almtuna nytt hopp då hon kunde kvittera till 2-2 efter 49:18.

Hammarbys Johanna Blomqvist gav dock hemmalaget ledningen igen efter 54:09 då hon sätter 3-2. Almtuna reder sedan ut ett numerärt underläge innan Johanna Blomqvist håller sig framme igen och fastställer slutresultatet 4-2 efter 57:33. Skotten är 7-4 och totalt 27-18.

Nästa match för våra damer spelas den 9 februari borta mot Haninge Anchors.

Vi återkommer med eventuella tränarkommentarer senare.