Julien Rod - Nyförvärv till J20 laget
Publicerad: 2022-08-17
Junior
Forwarden Julien Rod med meriter från Schweiz U16-, U17- och U18-landslag är klar för vårt J20-lag.

Forwarden Julien Rod 17 år med HC Gottéron, Schweitz som moderklubb är klar för spel med vårt J20-lag. Förutom spel i moderklubbens ungdoms-/juniorverksamhet så har Julien föregående säsong representerat  Drummondville Voltigeurs (QMJHL) i Kanada och Schweiz på U16-, U17- och U18-landslagsnivå. Som spelare är Julien Rod en mycket skicklig skridskoåkare, intensiv i sitt spel och även en god poänggörare.

- Vi är oerhörd glada över att kunna hälsa Julien Rod välkommen till Almtuna J20. Vi har sökt efter en forward född 2004 och nu hitta den. Julien har redan ett imponerande CV där han närmast kommer från spel i QMJHL, den högsta juniorsidan i Kanada. Julien är även landslagsman för Schweiz och representerade Schweiz i U18-VM i våras, säger Jimmy Anderström och fortsätter:
- Att Almtuna kan attrahera en juniorlandslags-spelare från ett så respekterat hockeyland som Schweiz ser vi som mycket glädjande.

I träningsmatchen mot Örebro - seger med 5-3 - så noterades Julien för 1 mål och 3 assist i sin debut för vårt J20-lag och visade att han kommer kunna bidra på ett positivt sätt till vårt J20-lag.

Almtuna