Förlust även i returen
Publicerad: 2022-02-15
Dam
Vårat damlag var tvingade att vinna kvällens retur mot Haninge Anchors för att nå förkvalet till SDHL. Det var länge målmässigt jämt men när matchen var över så stod gästande Haninge Anchors som segrare efter att ha fastställt slutresultatet 1-3 58:28.

Halvvägs in i den första perioden så drar hemmalaget på sig en utvisning som man dock reder ut. Strax efter så drar gästerna på sig en utvisning och i det numerära underläget kan Iveta Koka Ge gästerna ledningen - 13:40 och 0-1. Det är vad lagen har med sig in i pausvilan och skotten är 5-16.

Iveta Koka gör även matchens andra mål då hon 22:01 hittar nät bakom Paulina Bergstrand för 0-2. Almtuna reder sedan ut ett numerärt underläge och när man får chansen i powerplay så kan Karolina Erbanova reducera till 1-2 efter 30:24. I slutsekunderna drar Haninge Nachos på sig en ny utvisning som följer med in i tredje perioden. Skotten är 8-16.

I tredje perioden så Får Almtuna ny chans i numerärt överläge efter 50:36 men inget mål kommer där. 53:31 blir det nytt numerärt överläge för hemmalaget men Haninge Anchors fredar sitt mål även denna gång. 55:54 så drar Almtuna på sig en utvisning men nu håller Almtuna tätt bakåt. Julia Sidblad gör sedan Haninge Anchors 1-3 mål 58:28. Det blir också slutresultatet och Haninge Anchors går vidare till förkvalet till SDHL. Skotten är 4-14 i perioden och 17-46 totalt.