Belov lämnar
Publicerad: 2021-02-12
Herr
Det är nu klart att backen Nikolai Belov som har en out-klausul i sitt kontrakt lämnar oss i slutskedet av säsongen.

Vår ryske defensivt skicklige back Nikolai Belov lämnar likt förra säsongen oss innan transferfönstret stänger. Belov blev snabbt en publikfavorit när han slog ner som en bomb och var klar för spel hos oss till den förra säsongen. Då var det Modo som värvade honom innan transferfönstret stängde och denna gång är det Björklöven som vill ha Nikolajs tjänster resterande del av säsongen.

Nikolai Belov spelar inte bara ett stabilt enkelt försvarsspel kryddat med klockrena tacklingar utan har även bidragit med att sprida glädje kring sig i laget och bland fansen. Belov älskar att spela ishockey och han har betytt mycket för vår klubb där han verkligen skrivit in sig i vår historia som en verkligt stor profil och god kamrat.

Vi tackar för att vi har haft förmånen att ha Nikolai Belov i vårt lag även denna säsong och önskar honom stort lycka till i sin fortsatta karriär som ishockeyspelare i Björklöven.

- Nikolai Belov har en out-klausul i sitt kontrakt som utnyttjas nu och vi är glada att Nikolai får chansen att spela i ett topplag som kan ta honom till SHL, säger Tony Mårtensson.

Best of luck in Björklöven Nikolai Belov.

Webbredaktionen Peter Tjern