Serieledande Hammarby vann
Publicerad: 2021-11-25
Dam
Damlaget ställdes mot serieledande Huddinge hemma ikväll. Tyvärr lyckades inte damerna få hål på gästernas målvakt och Hammarby kunde vända hem med en 3-0 seger.

Den första perioden bjuder inte på något mål ikväll. Almtuna har ett numerärt underläge efter 07:58 som man reder ut. Skotten är 3-10.

I andra perioden så drar Almtuna på sig en utvisning som även den klaras av utan mål bakåt. Sedan är det Hammarby som drar på sig en utvisning som man reder ut. Strax efter utvisningen kan sedan Johanna Blomkvist överlista Jill Moffatt i hemmamålet och det står 0-1 efter 29:42. Sigrid Jason kan även hon göra mål sedan och det är 0-2 efter 32:32. Hemmalaget drar på sig en ny utvisning sedan men lagen har 0-2 med sig in i pausvilan. Skotten är 11-15.

I den tredje perioden så får våra tjejer chansen i numerärt överläge tre gånger men Linnea Holterud Olsson i gästernas mål är omutlig i målet. När Almtuna sedan drar på sig en utvisning så kan Cecilia Libassi fastställa slutresultatet 0-3 efter 57:50.

Gästerna drar visserligen på sig e utvisning till sekunder efter målet men matchen slutar 0-3 och serieledande Hammarby vänder hem med alla poängen i bagaget. Skotten är 7-13 i perioden och 21-38 totalt.