Komfortabel seger för J20-laget
Publicerad: 2020-10-05
J20-Killarna kunde vända hem från derbyt mot Enköping med en komfortabel 5-0 seger i bagaget ikväll.

I den första perioden ordnar Almtuna en tvåmålsledning efter att först Erik Andersson 06:17 öppnat målskyttet och Rasmus Hanebeck ökat på efter 15:40. Det innebär att vi har 0-2 på tavlan efter en period och skotten är 7-18.

Även den andra perioden bjuder på två mål. Lucas Torstensson sätter 0-3 efter 23:51 och Sammy Andersson ser till att vi har 0-4 på tavlan 38:58. Skotten i andra perioden är 6-23.

Den tredje perioden bjuder endast på ett mål som Erik Andersson står för efter 49:05 vilket spikade slutresultatet till 0-5. Det här var en komfortabel seger för våra J20-killar som kan vända hem med alla poäng. skotten i perioden är 10-12 och totalt 23-53.

-En stabil seger mot Enköping. Vi vinner matchen tack vare vår forchecking. Alla var påslagna och ville verkligen göra en bra prestation. Vi fuskar betydligt mindre i försvarsarbetet ikväll, säger tränare Robin Pettersson och fortsätter:
-Jag måste nämna Håkansson i målet som har son andra nolla på raken i målet. Vi börjar närma oss där vi ska vara i denna stunden på säsongen.