J20: Enkel seger hemma
Publicerad: 2020-02-08
J20-killarna skulle bara vinna hemma mot Visby/Roma idag och man gör det man ska utan att visa upp något stort spel. 6-0 slutar matchen och man behåller greppet om serieledningen.

Den första perioden bjuder inte på några mål.Almtuna har två powerplay utan att få hål på Casper Christiansson i gästernas mål. Skotten är 21-5.

I andra perioden kommer så första målet tidigt. Det är Carl Aronsson som spräcker målnollan i matchen efter 21:30. Lagen drar sedan på sig varsin utvisning som verkställs i samma avblåsning men det blir inga mål i spelet med fyra utespelare i var. 34:09 gör sedan Carl Aronsson sitt och matchens andra mål för kvällen. Jack Stjernqvist kan snabbt öka på ledningen sedan då han sätter 3-0 efter 34:29. Oskar Sarhus ser 38:01 till att man har 4-0 med sig in i periodpaus. I slutsekunderna drar hemmalaget på sig en utvisning som följer med in i tredje perioden. Skotten är 20-3.

Jack Stjernqvist vill inte vara sämre än lagkamrat Carl Aronsson och ser till att sätta sitt andra mål efter 45:21 och det står 5-0 i matchen. Lagen drar sedan på sig varsin utvisning sekunder efter varandra och slutsekunderna av spelet med fyra mot fyra så gör Lucas Carlsson 6-0 - 49:04. Det blir slutresultatet i matchen då Almtuna inte utnyttjar de två numerära överlägena som man får sista halvan av tredje perioden. skotten är 15-7 och totalt 56-15.

-_ Det är en avslagen match. Vi gör det vi ska för att vinna matchen och hålla nollan. Tyvärr inget bländande spel av vare sig oss eller Visby/Roma. Nu lägger vi fokus på Sollentuna som vi möter på måndag,_ säger Serhan Cicek efter matchen.