Jesper Norbäck förlänger
Herr2021-02-03
Jesper Norbäck leder den interna poängligan inför kvällens match mot Kristianstad och nu kan vi meddela att han förlänger sitt kontrakt med Almtuna.

22 årige Jesper Norbäck kom från Grums i Hockeyettan inför den här säsongen och beskrevs av Tony Mårtensson som en spännande forward som gillar att utmana och att han har ett fint spelsinne - En blivande publikfavorit. Steget från Hockeyettan och upp i Hockeyallsvenskan kan ibland vara svårt men Norbäck har verkligen infriat omdömet från Mårtensson. Inför kvällens match så leder Jesper den interna poängligan på 27 (8-19) poäng. Därför är det roligt att kunna meddela att Jesper Norbäck idag har förlängt kontraktet med oss över den kommande säsongen också.

- Det är skitkul. Jag trivs bra här och tycker att det är jätteroligt, så jag ser fram emot ett år till här, säger Jesper Norbäck.

- Norbäck har varit vår bästa offensiva spelare och är ett hot match efter match. Vi är väldigt glada över att han väljer och fortsätta utvecklas hos oss, säger Tony Mårtensson.

Webbredaktionen Peter Tjern