Anton Klint förlänger
Herr2022-07-30
Han lånades in över fyra matcher från Forshaga i Hockeyettan och fick sedan stanna resten av säsongen 21/22 på kontrakt. Nu kan vi meddela att han har skrivit på ett kontrakt även för säsongen 22/23 med oss.

Forwarden Anton Klint 23 år med NIK Karlstad som moderklubb lånades in från Forshaga den gångna säsongen och fick efter låneperioden ett kontrakt som sträckte sig säsongen ut. Nu kan vi meddela att ett kontrakt med oss över säsongen 22/23 är underskrivet av Anton Klint. 

Den storväxte Anton stod förra säsongen för 10 (7-3) poäng på 19 matcher i Forshaga och 6 (3-3) poäng i HockeyAllsvenskan och vår dress på 29 matcher.

- Anton kom in ifjol och växte allt mer under säsongen. Han har väldigt mycket hockey i sig och jag hoppas på att han får ett genombrott i år. Anton kan användas som både center och ytterforward likväl som i powerplay och boxplay, säger Tony Mårtensson.

- Det skall bli riktigt skoj och inspirerande att spela i Almtuna en säsong till. Jag hoppas att vi kan få många som kommer till hallen i vinter, säger Anton Klint.

Almtuna