Framgångar för ungdomslagen
Publicerad: 2019-03-17
Ungdom
Almtuna reser sig efter gårdagens förlust och vinner dagens direkt avgörande match mot Växjö i J-18 slutspelet. Även U16 är vidare i sitt SM-slutspel.

Efter att ha förlorat gårdagens match med 5-4 så tog laget revanch idag. Seger med klara 5-1 och laget är vidare till åttondelsfinal i SM-slutspelet.
Det var aldrig något snack i dagens match, Rickard Nilsson-Sahlin startar målgörandet redan efter fem minuter av matchen, när sedan Oscar Sarhus slår in 3-0 i mitten på andra känns matchen klar. Hemmalaget får dock vittring när man reducerar med tre minuter kvar av mellanakten.
Almtuna vill dock annat och ökar på ledningen när Sarhus gör sitt andra i upptakten av tredje.
Alexander Starck kan sen fastställa slutresultatet till 5-1 och avancemanget är klart.
En mycket stark prestation av laget och nu återstår bara att se vilket lag som vågar välja Almtuna i åttondelen.
Mer info om J-18 slutspelet hittar ni här.

U16 även dom vidare
Vårt U16 lag är även dom vidare, efter att ha förlorat mot hemmalaget Frölunda kunde laget vinna över Djurgården med 5-2 och i avslutande måstematchen slå Malmö med hela 10-3.
Nu åker laget upp till Örnsköldsvik till helgen och möter där Örebro, MoDo och Rögle.
Dom två bästa lagen går vidare till semifinal, matcher som spelas 30 mars.
Mer info om U16 slutspelet hittar ni här.