OM OSS

I över 90 år har Almtuna varit en bestående del av föreningslivet i Uppsala. Vi är stolta över vår starka tradition som en mötesplats för stadens barn och unga.

Hos oss har otaliga fått en meningsfull fritidssysselsättning och vi har bidragit till att tusentals tillåtits drömma om att bli ishockeyspelare. Vi har fostrat SM-guldmedaljörer, NHL-spelare och världsmästare. Framför allt har vi varit en plats för glädje och bidragit till att barn och unga i våra korridorer och omklädningsrum i många fall skapat livslånga vänskapsband.

I en kall ishall hittar vi värme i vår gemenskap. Från pojkarna och flickorna i hockeyskolan till våra elitlag och vidare upp på läktaren. 

Det är våra unga tjejer och killar som tillsammans med dig - du som sitter på läktaren, som stöttar oss från tv-soffan eller som är vår partner - bygger vår framtid. Det är för er vi spelar och för er vi ger vårt allt för att vinna. När vi vinner gör vi det tillsammans med hela Uppsala och Uppland.

Från isen, via läktaren, längsmed Fyrisån, till Grisslehamn i öst och till Heby i väst. Till Tierp i norr och Arlanda i söder. Mellan Östersjön, Dalälven och Mälaren vill vi vara den självklara hockeyklubben för barn och unga - oavsett om man älskar att själv stå på isen eller vill heja fram något av våra lag. Genom vår plattform som en av 28 elithockeyklubbar i Sverige bidrar vi till att sätta Uppsala på kartan.

ALMTUNA I NYHETSFLÖDET