J20: Seger och bibehållen serieledning
Publicerad: 2020-01-18
Junior
J20-killarna mötte Nyköping på bortaplan idag och man kunde vända hem med en 4-1 seger och fortsatt serieledning före Huddinge.

{!A}
{!B}

Johannes Hellsten är den som bryter dödläget i matchen mot Nyköping då han 10:52 kan sätta 0-1 bakom Sebastian Wagner i hemmalagets mål. Nyköping drar sedan på sig en utvisning och då kan Hannes Asp göra 0-2 för Almtuna i det numerära överläget. I slutminuten drar Almtuna på sig en utvisning som följer med till andra perioden. Skotten är 3-17.

Almtuna fredar sitt mål inledningsvis i numerärt underläge. 21:55 drar sedan Nyköping på sig en utvisning. I numerärt överläge gör då Johannes Hellsten 0-3. Hemmalaget får sedan chansen i numerärt överläge och sedan blir det en dubbelutvisning. I spel fyra mot fyra kan Nyköping reducera, det är Erik Kjell som 33:10 gör 1-3. Almtuna drar på sig en utvisning till men vi har 1-3 vid periodpaus. Skotten är 11-17.

Den tredje perioden flyter på utan noteringar fören 50:51 då Carl Aronsson kan göra 1-4 för Almtuna. Det blir också matchens slutresultat och skotten är 10-15 i perioden samt 24-49.

Nästa hemmamatch för J20-laget är 19:30 på måndag. Kom gärna och kolla på våra juniorer.

Vi återkommer med eventuella tränarkommentarer senare.