Info kring transfer deadline från sporten
Publicerad: 2018-02-16

Nu har transferfönstret stängt och sporten ger en uppdatering.

 
Vi tycker vi står starka inför slutspurten och ser fram emot de sista 7 matcherna som är kvar, nedan följer en uppdatering kring läget. 
 
Oscar och Arvid. 
Oscar Fröberg är skriven i KHK och kan hjälpa dem vid problem med deras ordinera målvakter blir sjuka eller skadade. Detta kommer dock inte ske om så längre vi forfarande spelar. 
Arvid Ljung är skriven i Örebro och det är samma förutsättningar där som i Oscars fall. 
 
Ludvig Nilsson. 
Ludvig gjorde en fantstisk första del av serien och var då en av serien absolut bästa spelare. Under senare delen har han inte riktigt fått ut sitt spel, dock har han jobbat stenhårt
och varit lojal mot laget. När Brynäs ställde frågan så började vi fundera på vad vi kunde få in för roll som vi saknar och när möjligheten dök upp med Alexander tyckte vi att uppsidorna för oss blev för stora för att tacka nej. 
Det är för klubben också en god affär rent ekonomiskt. 
 
Alexander Bjurström. 
Alexander är en spelare vi har försökt få in hela året, han tillför fart, är irrationell och har ett bra skott. En rightare vilket vi har saknat. Vi tror att rollfördelningen i laget blir tydligare med Alexander i laget. En otroligt intressant spelare. 
 
Victor Aronsson. 
Vi hade förhoppningar om att Victor skulle stanna hos oss, men det var omständigheter som hände i KHK som vi inte kan råda över och då blev Viktor kvar. 
Victor var viktig att få in de två matcher han spelade mot Västervik och Oskarshamn. Vi önskar Victor lycka till i KHK. 
 
Filip Hedberg.
Vi väljer att plocka in Filip resterande del av säsongen. Han är en spelskicklig back och besitter fina egenskaper som vi kan dra nytta av inför slutspurten. 
Filip har spelat hela säsongen i Wings, men har varit utlånad till Västervik 4 matcher. 
Filip anlsuter till truppen på måndag. Vi tackar Wings för ett bra samarbete under året. 
 
Gällande Brynäs-spelarna Adam Boqvist och Erson gäller följande. 
Erson är inte aktuell, skulle vi kalla tillbaka honom är han fast hos oss. Boqvist kan efter OS bli aktuell, han kan gå mellan klubbarna från match till match. 
 
Sporten, Martin, Ragge, Micce och Björn.  
Niklas Skoglund Webbredaktionen