Förlust mot Hammarby
Publicerad: 2022-01-12
Dam
I topp fyra seriens start besegrade våra damer Hammarby på bortaplan men ikväll fick Hammarby revansch.

Hammarby drar i första perioden på sig en utvisning som man reder ut. Sedan kan Johanna Blomqvist göra 0-1 för sitt Hammarby efter 10:54. Estelle Forsberg fyller sedan på med 0-2 efter 12:29. Almtuna får e ny chans i powerplay 17:05 men kan inte få in en puck i motståndarnas mål. Skotten i perioden är 8-10.

I andra perioden kan Karolina Erbanová reducera till 1-2 efter 23:20. Det är den enda noteringen i protokollet under perioden och skotten är 6-12.

Almtuna drar på sig en utvisning i inledningen av tredje perioden och då kan Johanna Blomqvist öka på gästernas ledning i överläget och det står 1-3 efter 41:37. Rebeka Sadeka gör även 1-4 43:42 för Hammarby och Estelle Forsberg fastställer slutresultatet 1-5 efter 55:12. Skotten i perioden är 9-9 och 23-31.