Dam: Ny knapp förlust
Publicerad: 2019-10-27
Dam
Almtunas damer förlorar med uddamålet mot Hammarby ännu en gång – Första mötet slutade 0-1 och idag blev det 1-2.

Vi har inga noteringar i protokollet från den första perioden förutom skotten som är 8-8.

-Hela första perioden genomförs i ett högt tempo och Hammarby börjar kasta ifrån sigpuckarna i slutet av perioden, säger Tom Holén.

I andra perioden får Hammarby tidigt utdelning då Linnea Örnqvist gör 0-1 efter 20:19. 0-2 låter inte heller vänta på sig för 23:47 kan Eveline Kjetselberg öka på gästernas ledning. Sedan blir det ett par utvisningar och powerplay för de båda lagen men inga fler mål kommer. Skotten är 15-6.

-I början av andra perioden bjuder vi Hammarby på två mål och de får så klart extra energi av det. En rörig period med många utvisningar, säger Tom Holén.

I den tredje perioden kan Hilda Törner reducera till 1-2 efter 53:37. Almtuna försöker få till en reducering men Hammarby håller undan. I slutminuterna har gästerna ett powerplay men matchen slutar 1-2. Skotten är 12-10 och totalt 35-24.

-I tredje startar vi bättre och gör ett mål. Vi skapar även många bra chansermen får inte utdelning. En sur uddamålsförlust helt enkelt, avslutar Tom Holén.