Stefan Lassen stannar

8 juni 2019 06:00
Herr

Idag kan vi med glädje meddela att rutinerade backen Stefan Lassen spelar i Almtuna även nästa säsong. Den rutinerade backen kommer även att arbeta på marknadssidan.


Backen Stefan Lassen med hela 10 VM turneringar för Danmark i sitt CV hade förlängt sitt kontrakt med Almtuna innan säsongen tog slut även om det inte hade hunnit offentliggöras. När man sedan åkte ur HockeyAllsvenskan så bröts kontraktet. Men nu har man omförhandlat allt och det står klart att Lassen fortsätter i Almtuna en säsong till. Man har enats om en helhetslösning för Stefan Lassen som har en säljutbildning i grunden och han kommer förutom att spela med Almtuna också att arbeta på marknadssidan för föreningen den kommande säsongen. Ett nytt kontrakt på ett år är signat.

-Stefan Lassen är en defensiv viktigt kugge som genom sin rutin och sitt uppoffrande spel kommer att vara en klippa i defensiven. Genom sitt sätt att vara i laget hjälper han till att driva laget inifrån laget. Det ska bli kul att se han säsongen som kommer nu när han är med från början, säger Niklas Sjölund och fortsätter:
-Stefan kommer vid sidan av hockey att jobba på kansliet ihop med personalen där för att hjälpa till med vad som krävs för att stärka organisationen. Han skall främst vara inriktad mot marknadssidan. Kul att vi rott denna lösning iland och vi tror verkligen att Stefan kan hjälpa oss både på planen och utanför.

-Jag är jättenöjd med att ha skrivit på för ett år till. Jag tror på klubben och föreningen, säger Stefan Lassen och fortsätter:
-Jag tror på det marknadsföringsmässigt också att klubben har jättestora möjligheter i framtiden om man gör det på rätt sätt både sportsligt och utvecklingsmässigt för hela föreningen med en ny arena på väg.

-Sedan är det för jäkla roligt att få spela hockey igen och jag har trivts väldigt bra i klubben. Det funkar fantastiskt för mig med familjen och det gör hela den här lösningen komplett, avslutar Stefan Lassen.