Jimmy Anderström förlänger
Publicerad: 2021-11-05
Junior
Jimmy Anderström kom till föreningen inför säsongen 20/21 och har senaste säsongen varit rektor på hockeygymnasiet samt tränare för J20-laget. Nu är det klart att föreningen och Jimmy kommit överens om en förlängning på två år.

32 årige Jimmy Anderström med rötter från norra Stockholm och rektor vid vårt hockeygymnasium kom till föreningen säsongen 20/21 - då var han coach för föreningens J18-lag och lotsade laget till sex segrar av sju möjliga innan säsongen stängdes ner på grund av pandemin. Denna säsong har Jimmy lotsat vårt J20-lag till 11 segrar av 11 möjliga så här långt (två av matcherna gick till straffar). Anderström är också rektor på vårt hockeygymnasium samt att han hunnit med att vikariera som assisterande tränare vid ett tillfälle för A-laget.

Jimmy Anderströms signatur är viktig för vår junior/ungdomsverksamhet och den satsning som föreningen har inlett där. Att det är skrivet över två år gör att det blir kontinuitet på hockeygymnasiet och i satsningen på våra juniorer och ungdomar. Jimmy är väldigt omtyckt och kunnig i sin roll som ledare för våra juniorer och ungdomar.

- Jag är oerhört glad över att kunna kalla hockey mitt jobb. Uppsala mitt hem och Almtuna min klubb under de kommande 2,5 åren. Jag har stor tilltro till den väg som vi valt med Almtuna. Både vad det gäller hur vi vill spela och sättet vi kommer att utbilda spelarna på. Därför känns det spännande att få fortsätta att vara en del aven stab som skall utveckla det som sjösatts, säger Jimmy Anderström och fortsätter:
- Jag trivs oerhört bra i klubben och känner att jag även utvecklas på ett personligt plan, framför allt tillsammans med övrig personal. Nu skall vi ta nästa steg. Det skall bli kul att fortsätta och jobba med framförallt juniorerna men även med ungdomstränarna. Ständig utveckling måste vara mottot.

- Att Jimmy väljer att förlänga sitt kontrakt med Almtuna är vi så klart väldigt glada för. Jimmy är väldigt omtyckt i föreningen. Han gör ett kanonjobb med att utveckla våra juniorer och ungdomar. Han tar också själv kliv som tränare hela tiden. Jimmy är en viktig pusselbit i Almtunas fortsatta satsningar juniorsidan där vi strävar efter att ha ett av Sveriges bästa hockeygymnasium, säger Tony Mårtensson.

Webbredaktionen Peter Tjern