Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Almtuna
AIS

Nollade i Karlskrona

14 februari 2020 22:15
Herr

Karlskrona-spöket finns kvar och Almtuna kunde inte vända hem med några poäng ikväll heller. Hemmalaget fick ett tidigt mål och det blev matchavgörande då matchen slutar 1-0.
Det är hemmalaget som bjuds på ett läge i början av perioden men avslutet träffar inte mål. När 03:25 är spelat kommer matchens första skott på mål och det är Norbe som då gör 1-0 på ett skott utifrån med trafik framför mål. Almtuna har ett powerplay som hemmalaget enkelt dödar. Det är det viktigaste noteringarna från perioden där skotten är 5-2 vid powerbreak och 8-4 när pausvilan tar vid.

Den andra perioden bjuder på ett stolpskott av Karlskrona efter cirka 22 minuter. Sedan drar Almtuna på sig en utvisning och i under läget har man en bra chans. hemmalaget drar sedan på sig tre utvisningar i rad - den sista kommer efter 38:50 och eftersom inget mål faller i perioden så följer den med in i tredje perioden. Skotten var vid powerbreak 3-6 och vid periodvilan är skotten 4-16.

Karlskrona klarar av kvarvarande utvisningstid enkelt och sedan är det dom som tar kommandot och går för ett mål till. Tiden rullar på utan mål och vid powerbreak drar Almtuna på sig en utvisning - här är skotten 8-2.

Båda lagen skapar lägen i utvisningen men det kommer inga mål. Almtuna drar sedan på sig en ny utvisning som man reder ut. På slutet drar först Karlskrona på sig en utvisning och Almtuna plockar ut Eliasson ur mål. Men även Almtuna drar på sig en utvisning med 28 sekunder kvar. Det blir inga mål och matchen slutar 1-0 till Karlskrona. Skotten är 13-4 och totalt 25-24.

- Jag tycker att arbetsinsatsen och kriget finns där hos allihopa idag. Vi har ju inte sista edgen att trycka dit pucken tyvärr. Varken i fem mot fem eller powerplay. Det var en krigarmatch och jag tycker att vi krigar bättre än Karlskrona och är värda mer än 0 poäng idag. Jag tycker killarna sliter och kämpar jäkligt bra men vi har inte inte sista skickligheten att trycka dit pucken tyvärr, säger Martin Gudmundsson och avslutar:
- Det ville sig inte riktigt och Karlskrona gör det bra så klart. Dom är samlade och starka och håller ihop laget på ett bra sätt och Jailert får se mycket puckar. Men jag tycker killarna gör ett hästjobb idag som ska betala sig mer.

Bildgalleri kommer senare

Domarkommentar


Highlights Publiceras 15/2 07:00