Tack Georgs Golovkovs
2023-02-08
Georgs Golovkovs kom till oss säsongen 20/21 - blev snabbt en publikfavorit och har varit en pålitlig poänggörare här. Nu är det klart att Georgs Golovkovs lämnar oss.

Forwarden Georgs Golovkovs 27 år med Metalurgs Liepaja som moderklubb kom till oss inför säsongen 20/21från Odense Bulldogs, Danmark. Hos oss blev han snabbt en favorit hos fansen med sin kvicka skridskoåkning. Golovkovs stod första säsongen för 30 poäng (12-18) på 45 matcher och har denna säsong levererat 27 (8-19) poäng på 41 matcher. Han har även representerat Lettlands landslag under denna säsong och stod då för 4 (3-1) poäng på 2 landskamper.   

-Vi har haft flera forwards på skadelistan men nu när det börjat ljusna på den fronten i och med att  Viktor Hertzberg är tillbaka samt att Öby Olsen och Klint ser ut att kunna vara spelklara nästa vecka så öppnade sig denna möjlighet att låta Georgs Golovkovs få fortsätta sin karriär på annat håll. Det är samtidigt ekonomiskt fördelaktigt för oss, säger Tony Mårtensson.

Tack för allt du bidragit med på och vid sidan av isen Georgs Golovkovs och stort lycka till i din fortsatta ishockeykarriär. 

Almtuna