Vi förtjänar ett Almtuna att vara stolta över
Publicerad: 2023-03-10
Hej Vera i F16. Hej Aron i U10. Hej Tom på ståplats. Hej Kimby i herrlaget. Hej Kristina på kontoret. Hej Stina i funktionärsgruppen. Hej Ammara och Leon i hockeyskolan. Hej Göran hos vår samarbetspartner.

Hej alla ni som har gjort så mycket för Almtuna.

Ni som älskar att spela och titta på hockey. Ni som brinner för den här föreningen.

Det finns väldigt mycket gott i Almtuna. Många saker som fungerar bra och är fina. Vi har också flera områden med utvecklingspotential.

Redan efter denna korta tid - jag tillträdde posten 1 mars - har jag konstaterat att ekonomin i föreningen är hårt ansträngd och att vår framtid hänger på en skör tråd. Förlåt till er alla som stöttat genom åren. Förlåt för att vi har hamnat här. Ni förtjänar bättre.

Ni förtjänar ett Almtuna som lever vidare och ni förtjänar ett Almtuna att vara stolta över. Genom hela föreningen från hockeyskolan till hockeyallsvenskan.

Säsongen är inne i sitt slutskede. Den ekonomiska utmaningen är stor och vi behöver sluta samman för att möta den. För att vi tillsammans ska ha en framtid i Almtunas gemenskap.

Samtidigt som vi behöver hantera våra skulder vill jag investera i vår framtid. För att göra det behöver jag er hjälp.

Vi har fått en unik möjlighet till en nystart. För att göra ett omtag - att göra om och göra rätt, om ni så vill. Under mars månad har vi en kampanj för att skapa oss bättre förutsättningar inför nästa säsong, för hela föreningen.

Jag är här för att jag väljer att tro på Almtuna och på Almtunas framtid.

Några av våra samarbetspartners har redan valt att bidra till kampanjen. Om du har ekonomisk möjlighet och om du tillsammans med mig väljer att tro på Almtunas framtid så kan du swisha valfri summa till 123 158 49 78. Tack vare en partner kommer den insamlade summan sen att dubbleras. Många bäckar små som kommer att göra skillnad, på riktigt.

Vi ses i hallen, jag ser fram emot att träffa alla medlemmar, supportrar och partners - forza tuna!

/Martin, ny klubbdirektör i Almtuna IS

Är du ett företag eller en privatperson som vill bidra med en större summa? Hör av dig till mig på [email protected]